Läs en bok!

Under hashtagen #blogg100 bloggar jag minst ett inlägg varje dag.

Jag kom i mål

För 100 dagar sedan klev jag in i en utmaning. Jag skulle skriva minst ett blogginlägg per dag i 100 dagar. Inga problem, tänkte jag förra året. Jag gjorde nämligen samma sak då. Den gången blev det runt 40 inlägg innan jag halkade efter. Den här gången visste jag alltså vad som väntade. Att skriva inlägg 100 dagar i rad kräver mer än man först kan tro. Det blir lätt lite korvstoppning efter några veckor. Vad ska jag skriva om? Har jag skrivit om det här förut? Frågor som gör att det faktiskt är lätt att tappa inspirationen.

Men jag har lyckats. Jag har tagit mig igenom 100 dagar av bloggande. Mycket tack vare en tydlig riktning att ta: att förbättra infrastrukturen för cyklande människor över hela landet (även om fokus har legat här hemma i Jönköping). Jag vill bara tacka dig för att du har läst och kommenterat, och framför allt stått ut med det långa stunder gnälliga beteendet från min sida.

Samtidigt som jag har gnällt, klagat och även delat ut beröm, så har det gett resultat. Vi har sett förändringar i hur politiker och tjänstemän talar om infrastruktur för cykel, och vi politiker har stannat mig för att både komma med frågor och synpunkter.

Det här är inte slutet

Även om mina 100 dagar i och med det här blogginlägget nu är över så betyder det inte att jag kommer försvinna. Vissa hade säkert hoppats på det, men så blir det inte. Däremot kommer blogginläggen sannolikt att komma lite mer sällan och inte lika frekvent varje eftermiddag och kväll. Jag lovar dock att fortsätta titta på hur Sveriges kommuner bygger för cyklister. Jag lovar att fortsätta vara kritisk till dålig infrastruktur. Jag lovar att ge beröm när det behövs och när det förtjänas.

Ännu en gång – ett stort tack för att du har läst, kommenterat, kritiserat, berömt och funnits här. Det är för dig jag har skrivit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *