Läs en bok!

Årets julklapp 2017: Elcykeln

Elcykeln är årets julklapp 2017

Tänk att något så väntat ändå blev så oväntat. Elcyklar har varit på tapeten i några år nu, men det är framför allt de senaste åren som det fullkomligt har exploderat. Idag blev elcykeln dessutom utsedd till 2017 års julklapp. Det här i kombination med att du kan få tillbaka 25% av priset i ett statligt bidrag, gör att det här faktiskt kan bli en riktigt populär present i jul.

Varje år utser HUI Research årets julklapp. Sedan 1988 har det skett i november och i år var det alltså dags för elcykeln att bli den stora snackisen inför julafton och alla gåvor. Som årets julklapp delar den utmärkelsen med bland annat råsaftcentrifugen, spikmattan, mössan, internetabonnemanget och bakmaskinen.

Elcykeln är definitivt den stora snackisen. Och även om priserna många gånger har varit väldigt höga, har det ändå vuxit stadigt. Inte minst har det här skett när kommuner och landsting har valt att subventionera elcyklar till sina anställda, både för att öka motionen men också för att minska användandet av bil.

25 % tillbaka på inköpspriset

Sedan september 2017 kan du som privatperson också spara ditt kvitto och under 2018 få ta del av en statlig återbäring på hela 25 % av inköpspriset på elcykeln. Det här gör att inköpet av en cykel genast blir betydligt billigare. Samtidigt är konkurrensen bland handlarna stor och det går många gånger att göra fynd hos många internetbutiker.

Läs mer om elcyklar

Elcykeln 2018 – en boom tack vare Ikea

 

LÄS MER:

Elcykel 2017

Elcykeln år 2019 – en boom tack vare IKEA

► Från att ha varit en relativt ovanlig företeelse i Sverige,…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LÄS MER:

Elcykel 2017

Elcykeln år 2019 – en boom tack vare IKEA

► Från att ha varit en relativt ovanlig företeelse i Sverige,…