Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bike Life | bike-life.se | A.I:Designer – 100 % italienska pedaler

100 % italienskt designade träpedaler

En anonym italiensk designer som tar den italienska traditionen av design på allvar. Det ska inte kunna resultera i annat än det estetiskt smakfulla som italienska föregångare som Battista Pininfarina och bröderna Ferretti påbörjade under 1900-talets mitt.

Allt för länge har cykeldelar inneburit traditionellt utseende. Det går inte gärna att beskylla branschen för att ha varit särskilt innovativ – utom möjligtvis de som riktat in sig på tävlingsgenren. Men för oss som pendlar och som vill ha något litet extra, har det varit lite lurigt.

A.I:D – eller Anonymous Italian Designer – löste det som sig bör av äkta italienare. Med klass. Med elegans. Och med exklusivitet. Eller vad sägs om ett par pedaler i ljust, skirande trä?