Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Ashmei Cycle Softshell Jacket i naturen

Ashmei: Cycle Softshell Jacket

För alla löpare har Ashmei länge varit en välkänd tillverkare av kläder anpassade hela vägen upp till intensiva träningspass på elitnivå. Nu har Ashmei också bestämt sig för att utnyttja sin kunskap och ge cyklister det de behöver. Först ut är Ashmei Cycle Softshell Jacket.

För löpare har Ashmei länge varit en välkänd tillverkare av kläder anpassade hela vägen upp till intensiva träningspass på elitnivå. Nu har Ashmei också bestämt sig för att utnyttja sin kunskap och ge cyklister det de behöver. Först ut är Ashmei Cycle Softshell Jacket.

Ashmei Cycle Softshell Jacket bakifrånFör Ashmeis grundare, Stuart Brooke, har grunden för arbetet med bra träningskläder alltid varit att det är du som cyklist som är ditt eget element. Dina kläders uppgift är att se till att den luft runt kroppen som du har värmt upp inte kyls ner för snabbt, samtidigt som värmen också måste ledas ut för att du ska fortsätta känna dig bekväm.

Som cyklist utsätts du för höga hastigheter och därmed också stort vinddrag och hög kyleffekt. Cycle Softshell Jacket har utrustats med ett framstycke som är såväl vind- som vattentätt medan bakstycket har fokuserats på att andas effektivt. Det senare har skett genom en effektiv blandning av merinoull och nylon.

Små fantastiska detaljer

Ashmei Cycle Softshell Jacket: nyckelfickaAtt det är de små detaljerna som gör att vi ofta hissar eller dissar står extra klart här. Ashmei Cycle Softshell Jacket har bland annat utrustats med en mycket smart nyckelficka på insidan precis bredvid dragkedjan. En liten, liten ficka med enda mål att kunna hålla din hemnyckel i säkert förvar. Dessutom skapar den asymmetriska dragkedjan ett spännande och annorlunda utseende jämfört med konkurrenternas ofta klassiska lösningar.

Jackan finns tillgänglig i två färger, svart och rött, och priset ligger på 210 brittiska pund.

 

Ashmei Cycle Softshell Jacket framifrån