Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Team Awol

AWOL: Melons, Trucks & Mad Dogs – Part 1 & 2

The Transcontinental Race, ett lopp, en sträcka, London – Istanbul. 14 dagar och minst 320 mil, helt utan support. Har man utvecklat en cykel som är tänkt att cyklas till världens alla hörn så kan The Transcontinental Race verka som en bra idé.

Erik Nohlin och Recep Yesil har tillsammans varit med och utvecklat Specialized AWOL. Tillsammans tog de även samma cykel och cyklade London – Istanbul i augusti. Minst sagt ett bra sätt att visa vad AWOL går för men också en tung utmaning. Tack och lov tänkte de inte låta oss gå miste om deras fantastiska upplevelser och lidanden. Alla som följt Erik ett tag vet att han är Badass. Att se han i sammanhanget AWOL och Transcontinental Race gav stora förhoppningar och många är det som väntat på att dokumentären ska släppas.

Nu är den här och släpps del för del, årets fetaste julkalender. Inspiration och motivation kan man inte få för lite av i vintermörkret.