Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bianchi släpper nya armbandsur. Här i den klassisk Bianchi-färg, celeste

Bianchi släpper exklusiva armbandsur för 2014

Det är svårt att inte imponeras av den avslappnade sportiga skönheten i den kommande kollektionen av armbandsur för både män och kvinnor från Bianchi – oavsett om du älskar att cyklar eller inte. Tre modeller i tre olika färger som alla har sitt centraleuropeiska ursprung gemensamt. Att Bianchi väljer att låta tillverka sina klockor just i Schweiz lär inte komma som en skräll. Kantonen Ticinos naturliga band till Italien, som inte bara har gett dem språket, utan också en stor del av kulturen, har också satt sin prägel på dessa klockor.

Bianchi har valt att släppa nästa års kollektion i tre modeller – en herrmodell, en dammodell och en kronograf. Samtliga klockor levereras med ett repfritt safirglas och en minst sagt vacker urtavla cykelsportens favoritmaterial, kolfiber. Nog så här? Nej. Varje modell kommer också ut i tre olika färger och material, där armbanden i silikon har fått färgerna svart, vitt och Bianchi-klassiska celeste.

 

Skiss på armbandsur från Bianchi.

 

Detaljerna gör Bianchi

Ändå är det just de små men många detaljerna som gör dessa attraktiva. Den italienska trikoloren har fått ge tachymetern identitet, urverkets nummer 12 gestaltas av Edoardo Bianchis praktfulla heraldiska sköld, samtidigt som den nedersta av kronografringarna omges av något så typiskt som ett drev.

Samtliga klockor levereras i en laseretsad flaska i rostfritt stål. En vattenflaska som du självklart fortsätter att använda som komplement till din nya klocka.

Klockorna släpps till utvalda återförsäljare under slutet av 2013, och priserna ligger mellan 3000 och 5000 kronor beroende på modell.