Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Stockholm Bicycle Film Festival 2014

Biljetterna till Stockholm Bicycle Film Festival släppta

Det är bara dags att påminna om att det är hög tid att säkra sin plats på Stockholm Bicycle Film Festival, som äger rum på Arkitektur- & designcentrum i Stockholm 3–4 oktober.

Bicycle Film Festival är en internationell filmfestival som har hållits årligen sedan starten i New York 2001. Under de 13 år som festivalen har rullat har den blivit en allt viktigare kanal för filmskapare med fokus på cykling.

I Stockholm invigs årets festival av New York-festivalens grundare, Brendt Barbur. Under helgen blir det visning av dokumentärer, cykelbyggen och cruising. Allt avslutas sedan med en stor efterfest på Café Blom.

Dina biljetter till festivalen säkrar du här.

LÄS MER:

Elcykel 2017

Elcykeln år 2019 – en boom tack vare IKEA

► Från att ha varit en relativt ovanlig företeelse i Sverige,…

LÄS MER:

Elcykel 2017

Elcykeln år 2019 – en boom tack vare IKEA

► Från att ha varit en relativt ovanlig företeelse i Sverige,…