Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Blicksbags e9th är tillverkad av återvunnen ask.

Guide till höstshoppingen, del 3: Blicksbags e9th

Vintern närmar sig snabbt och det är hög tid att inventera höst- och vinterutrustningen. Slask och väta gör dig både blöt och kall. Följ med i Bike Lifes guide till höstshoppingen. Det här är Blicksbags e9th.

Av återvunnen ask har Blicksbags skapat en snyggt välvd stänkskärm för bakhjulet som garanterat håller dig lerfri på ryggen. Som om det inte vore nog så monteras e9th oerhört enkelt via hålet i bakgaffeln där bakbromsen annars monteras.

Blicksbags e9th är tillverkad av återvunnen ask och monteras enkelt via bakgaffelns bromshål.

Blicksbags e9th är tillverkad för hand av recyclad ask. Dessutom är skärmen miljövänligt behandlad för att stå emot regn och inte svälla när den kontinuerligt utsätts för väta. Priset för e9th ligger på 25 dollar – inklusive fäste för montering på cykeln – och den beställs enklast via länken nedan.