Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6

Äntligen dags för en fikatur

Längtan har varit lång efter den gyllene kombination som är självaste essensen i min cykelpassion. Fika och cykling.

Årets första brevetlopp är planerat till den 9 april. I trakterna runt Skövde ska 200 km betas av. Det är med andra ord hög tid att rulla in lite mil, nosa reda på formen och reta aptiten. Imorgon rullar vi på 35mm och har planerat in en runda på nya vägar i bekanta trakter. Jag tänkte se om det fanns någon möjlighet att dra nytta av ban-funktionen i min Garmin. Det var ju trots allt den som hjälpte mig till Varberg och tillbaka, nu hoppas jag att den ska kunna hjälpa mig finna nya äventyr.

Sedan flytten från Jönköping upp till Linköping har jag alldeles för många gånger fått möjligheten att betrakta E4ans omgivningar. Man passerar förbi så många vackra och intressanta platser, vyer du aldrig hinner se mer än ett par sekunder åt gången. Imorgon blir den första utav de rekognoseringsturer som ska ta mig till alla de där fantastiska grusvägarna och spännande platser som annars bara passerar i farten.

Ni kan se den planerade vägen här nedanför, sicksack fram till Väderstad sedan drar vi öster ut för att utforska områden vi inte sett än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *