Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6

Blir detta superåret 2014?

Det är fan mycket nu, tungt och stressigt. Som tur är att det bara är positiva problem som ska bearbetas och lösas.

Jag börjar på ett nytt jobb den 1 April, att plötsligt byta bransch efter sju långa år framkallar konstigt nog en hel del panikartade känslor trots att det är en chans man önskat sig sedan länge. Jag är bra på det jag gör idag, riktigt bra. Jag kan det utantill och har ingen möjlighet att utvecklas. Mitt nya jobb, är jag bra på det? Jag vet inte, men jag måste och jag vill bli.

MTB SM arrangeras i Jönköping 18 -20/7 2014. Det här kommer bli hur bra som helst. Ett samarbete mellan fyra engagerade cykelklubbar, det luktar ju succé redan nu. Själv är jag för tillfället insatt i webbgruppen och hoppas kunna läcka en hel del skvaller här under årets gång. Ska jag köra SM?

Kalendern är nästan fullkletad. Aktiviteter som innefattar allt ifrån MTB till Randonneur. Den 9 april kör jag mitt första brevet-lopp i vad som ser ut att bli riktigt gott sällskap, jag känner mig redo. Jag hoppas på att hitta datum för att kunna plocka en superrandonneur men det är absolut inget jag tänker stressa fram. Det som fattas mig är en plats i CykelVasan, något som verkligen drar ned mig. Jag vill göra en full satsning på MTB, men det faller på att jag har valt ut CykelVasan som huvudmål. Fånigt kan tyckas men Vasan har de senaste två åren varit måttstocken för min utveckling och tanken på att inte kunna leverera ett resultat är helt enkelt demoraliserande.

Vi tar snart in en gästbloggare som kommer berätta om en särskild satsning för en vårklassiker.

Dalsland Runt och RAAS, ni kommer få höra mycket mer om detta, mycket mycket mer. Men jag ser fram emot det, ville bara nämna det.

Jag har ett projekt på ritbordet. Tanken är att det ska ske under La Lepre Stancas rosa flagg men självklart kommer det att synas även här bland annat i form av en artikelserie. Jag vill inte avslöja för mycket innan det är klart vad som ska hända och hur det ska hända. Jag slänger ut ett par ord här bara: Kvinnor, Cyklar, 1000+mil.

Min Surly är nästan komplett, endast sadel och hjul fattas. Det blir handbyggt, frågan är bara vem som ska bygga dem.

Får avrunda här innan jag börjar tala i tungor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *