Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Dominika Peczynski

Dominika Peczynski: ”Jag hatar cyklister”

Det är svårt att inte bara sucka djupt, lägga handen för ögonen och desperat leta efter en skämskudde att ta upp. Dominika Peczynski lyckas på något sätt att göra sig till fullständigt åtlöje i sin blogg idag. Hon hatar nämligen cyklister. Alla cyklister.

Skärmdump från den blogg som Dominika Peczynski äger

 

Jag orkar inte bli arg. Inte heller irriterad. Jag tycker mest det är ledsamt hur man kan vrida och vända så bisarrt på sin ilska och irritation för att i nästa stund projicera den egna besvikelsen på någon annan. Jag hoppas ändå att Dominika Peczynski är nöjd med att ha lyckats bunta ihop cyklister till en homogen grupp där alla beter sig likadant. Vilka är nästa grupp att få utstå denna sammanslagning baserad på fördomar? Bilister? Tyskar? Kvinnor? Judar? Homosexuella?

Dominika Peczynski: ”Kolla bilden ovan. En sån bild kan man inte ta om inte cyklisten ifråga i princip cyklat in i dig.”

Jag förstår att Dominika upprör sig över cyklister som riskerar att skada henne. Det gör jag nämligen också. På samma sätt som jag blir frustrerad på bilister som gör samma sak. Eller fotgängare som beter sig respektlöst. Eller busschaufförer. Men det är naturligtvis bara politiskt korrekt att ge sig på cyklister nu. Helt rätt i tiden. Cyklister är ett ohyra som förstör för allt och alla. Inte enskilda cyklister, utan alla som cyklar.

Dominika Peczynski drar dessutom till med något av det löjligaste försök jag har sett att vinna billiga poäng. I sitt blogginlägg har hon tagit en snabb bild med sin mobilkamera (vad annars kan hon bära med sig här). Jag citerar: ”Kolla bilden ovan. En sån bild kan man inte ta om inte cyklisten ifråga i princip cyklat in i dig.”

Problemen med detta är två:

 1. Dominika Peczynski har tagit bilden från trottoaren och cyklisterna befinner sig på cykelbanan.
 2. Cyklisterna står still.

Det måste ha varit en hemsk upplevelse för den före detta Army of lovers-kändisen att vara nära att bli överkörd av stillastående cyklister mitt på cykelbanan.

Nej du, Dominika Peczynski, det här var ett bottennapp utan dess like.

 

 

Foto: http://bloggers.in2pic.com/

Kommentarer

 • Bosse Sjöberg

  Hej cykelkamrater,

  Jag läste också hennes ovanligt korkade inlägg och svarade på hennes hemsida, ungefär i stil med kommentaren ovan.
  Jag tillade att infrastrukturen är den stora boven enligt min mening.
  Jag har nyligen cyklat i Amsterdam och norra Holland (till Kiel) och där beter sig både gående, cyklister och bilister helt annorlunda och det beror delvis på överlägsen infrastruktur.

  Hälsar Bosse-Diesel, som avslutade min kommentar med:
  67-årig motionär som känner sig som 47 på cykeln och det trivs jag med.

 • Maria

  Cyklister är livsfarliga. Håller 100% med om artikeln men orkar inte prata med cyklistdårar om det !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *