Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
H30 Start MTB-SM 2014

MTB-SM 2014

Fyra klubbar går ihop i ett samarbete för att arrangera MTB-SM och resultatet blir ett fantastiskt evenemang för åkare såväl som publik. Även för åskådare som inte var på plats fysiskt var arrangemanget uppskattat tack vare kontinuerliga uppdateringar. Inte en enda sur min kunde jag se under hela eventet, cykelglädje för alla helt enkelt. 

Mitt egna deltagande bestod mest av att glida runt på området, fotografera, intervjua, käka blåbär, snacka skit. Jag levde ett nomadliv på min Surly under dagarna med kvällar som ser ut som bilden nedanför och dagar som omslagsbilden.

Mitt bidrag till rapporteringen var av den mjukare slaget med mer fokus på åskådare, funktionärer och de yngre deltagarna. Vad det gäller loppen så valde jag att lägga mitt fokus på två deltagare, Elna Dahlstrand och Gustav Wass.

Jag var inte avundsjuk på dom, inte alls. Strax över 200 höjdmeter per 3,9 km, vilket var ett varv. D30 och H30 körde 6 varv, Elit 8. Till det lägg strålande sol, torka, damm och en riktigt utmanande bana. Jag hade gärna cyklat, men nu slapp jag och jag är som sagt inte avundsjuk. Ett par texter och bilder hamnade på den officiella SM-siten och flera bilder blev inkluderade i Elnas och Gustavs respektiva RR’s. Länk hittar ni i botten.

På lördagskvällen drog jag mig mot skogarna utanför Gränna, en första 50km etapp på resan hem till Linköping vilken resulterade i ytterligare 110 otroligt vackra kilometer. Från Hallby ner till Jönköping fick jag finfint sällskap av Marcus och Calle, kort men vackert. Mer om Linköpingstrippen i nästa inlägg.

InstaSize_2014_6 _ 222921


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *