Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bookman Cycling T-shirt kommer (som alltid) väl paketerat i en snygg låda.

Sommaren närmar sig. Köp en tischa.

Med några få undantag så får vi nästan lov att säga att sommaren är här. Det är dags att uppdatera garderoben en aning med lite nya plagg som inte har sladdriga kragar, slitna sömmar och svettfläckar under armarna. Här måste jag bara be dig att ta en titt på Bookmans Cycling T-shirt, speciellt framtagen för cyklister.

När det gäller svenska Bookmans produkter så finns det åtminstone en sak jag alltid är säker på: det är stilrena prylar som dessutom alltid kommer förpackade fullständigt klanderfritt. Ett slags cyklingens eget Apple. Det är ett nöje att packa upp de nya prylarna. Och när det gäller Bookman Cycling T-shirt så är det inte heller något undantag.

Bookman Cycling T-shirt i grått.

Tack vare en rad trevliga detaljer blir det här genast intressant. Två fickor, den ena på bröstet och stängd med en knapp och den andra läckert placerad på sidan, på behändigt avstånd för att enkelt fiska upp nycklar, eller lite pengar även när du sitter på cykelsadeln.

Men det är inte bara fickorna som överraskar positivt. Även skärningen i ryggen, som gör att vi slipper blotta ländryggen när vi böjer oss framåt, ger den där extra känslan av ett genomarbetat plagg där cyklistens behov faktiskt har fått stå i fokus.

De senaste åren har debatten om cyklister som inte sköter sig i trafiken gjort att alla på två hjul i det närmaste har blivit ett hett villebråd bland alla som letar exempel på syndare och som förespråkar strängare regler för cyklister. Ett argument är bristen på lysen och reflexer. Lysen löser Bookman smidigt genom lite andra produkter, men på Cycling T-shirt sitter ett reflexband snyggt på insidan av ärmen. Vik alltså bara upp nederkanten på tröjans ärmar och ta fram en säkerhetsåtgärd som dessutom får tyst på kritikerna (åtminstone tillfälligt).

Bookman Cycling T-shirt är tillverkad i 100 % bomull och finns i tre färger: blått, grått och svart. Priset för tröjorna ligger på 39 euro och beställs enklast från Bookmans webb.