Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Denim never dies, ett projekt med en cykelsadel i jeanstyg, ett samarbete mellan Brooks England och Levi's.

Brooks Cambium Denim

Brooks England fortsätter att utveckla den minst sagt omåttligt populära sadeln, Cambium C17. I höstas släpptes den i beige/ljusgrå och nu senast i våras i mörkare grå. Nu är det dags för Cambium Denim.

Brooks England och Levi’s® Commuter™ har med Cambium Denim slagit sina designhuvuden ihop för och skapat en sadel, som naturligtvis tillverkas i en ytterst begränsad upplaga.  Sadeln, Cambium Denim,  kommer säljas exklusivt i Levi’s® Commuter Workspaces i Brooklyn, Los Angeles och i London. Något senare kommer den även att bli tillgänglig via Brooks England och deras egen webbshop.

Den här sadeln är en vidareutveckling på den populära Cambium C17, som är tillverkad av vulkaniserad gummi för att skapa en bekväm och vattentät cykelsadel som håller i många år. Det är just det här som har fått Levi’s att nappa och erbjuda den i sin Commuter™-kollektion.

De första 60 sadlarna säljer exklusivt i Levi’s butiker. Där har du (om du har vägarna förbi alltså) också chansen att lämna in dina gamla, utslitna jeans, som sedan blir till nya sadlar.