Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Brooks England släpper ett multiverktyg, MT21, som kommer levererat i ett snyggt läderfodral.

MT21 är årets snyggaste multiverktyg

Årets absolut snyggaste multiverktyg för cyklister, MT21, kommer från Brooks England. Det är förmodligen inte ens verktyget som gör det så vackert, utan det medföljande läderfodralet.

För de flesta är Brooks England mest kända för sina cykelsadlar av läder och andra naturmaterial, som till exempel C17, tillverkad av naturmaterialet kambium. Men i sortimentet finns även en rad andra produkter, som multiverktyget MT21.

Att ett multiverktyg är en av cyklistens bästa vänner vet nog de flesta om. Men det är också skillnad på multiverktyg och multiverktyg. Inte minst i utseende och känsla. För visst är det roligare att bära runt på snygga prylar. Det här blir extra tydligt när Brooks har tagit fram MT21. Verktyget kommer nämligen levererat i ett snyggt läderfodral, som finns tillgängligt i tre färger: svart, brunt och ockra.

MT21 är ett riktigt kompetent multiverktyg för att kunna reparera cykel och göra enklare justeringar mitt under rundan. Det kommer utrustat med sju insexnycklar i olika storlekar, skruvmejslar, torxnycklar, ekernyckel och en kedjebrytare.

Verktyget beställer du enklast från Brooks egen webbshop, och priset ligger på 59 pund, vilket motsvarar cirka 625 kronor.