Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Pickwick Small från Brooks England är en genialisk ryggsäck för alla cyklister tack vare vattentätt material och en rad trevliga funktioner som lättåtkomlig ficka och förstärkt botten.

The Pickwick Small är vattentät förvaring från Brooks England

Från Brooks England kommer en av vårens stora favoriter när det gäller effektiv förvaring: en ryggsäck så gul att till och med solen får skämmas. Det här är The Pickwick Small.

The Pickwick Small är det minsta syskonet i Pickwick-serien från brittiska Brooks. Det här är faktiskt knappt ens en överraskning, för vi är nämligen relativt vana och bortskämda med de genuina och solida detaljerna från Londons stora tillverkare av cykeltillbehör. Och den rustika känslan går väl igen även i The Pickwick Small. Det här är en robust pjäs i behandlad bomullscanvas, vilket gör att den mycket effektivt står emot den fukt som tenderar att drabba en cyklist. Men en väska är inte tätare än sin svagaste öppning, det vet alla som någon gång har fått sin laptop befruktad av en ymnigt sommarregn. Men här har Brooks England löst det genom en stängning med hjälp av knappar, och där toppen av väskan sedan rullas ihop och bildar en väl försluten förvaringslösning.

Sedan är det återigen det här med smarta lösningar. Allt för ofta är det just när vi sitter på cykeln som vi behöver plånboken, telefonen eller nycklarna. Det har man löst genom att bygga in en lättåtkomlig ficka längs med ena sidan, vilket gör det lätt att nå även utan att ryggsäcken behöver tas av. Som vanligt är läderdetaljerna helt naturliga och behandlade för att stå emot slitage och slitas snyggare och snyggare med åren. Patina är ordet, om vi ska tro dem.

The Pickwick Small rymmer 12 liter och är endast 12 centimeter djup, 26 centimeter bred och 36 centimeter hög i hoprullat tillstånd (50 centimeter hög när den är öppen). Priset ligger för närvarande på 195 euro plus frakt hos Brooks själva.

Inte övertygad ännu? Se i så fall filmen nedan så är det högst troligt att du är beredd att ändra uppfattning.