Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Carrera Foldable Helmet med en touch av John Boultbee – för Brooks Englands räkning.

Carrera + Brooks England = sant

Vad händer när man sätter förra årets coolaste hjälm i nävarna på John Boultbee med uppdraget att skapa ett stycke skydd för Brooks Englands räkning? Vi säger att det mest liknar succé.

Under förra året rapporterade vi om Carrera Foldable Helmet. En fantastisk hjälm med smarta funktioner för att enkelt trycka ihop den – allt för att den lättare ska få plats i väskan. Nu är det dags igen. Denna gång efter ett samarbete med världens troligtvis mest kände sadelmakare, Brooks England.

Bakom designen av J.B. Special Carrera Foldable Helmet står designern John Boultbee. Resultatet är att en av spjälarna i hjälmen numera har klätts i en klassiskt, brittiskt tyg. Tänk tweed ungefär. Dessutom har hjälmen utrustats med läckra läderdetaljer från Brooks England, inte minst i den läderrem som används för att snyggt hålla ihop hjälmen i sitt hopfällda läge när den inte används.

Priset för denna skönhet ligger hos Brooks England själva på 170 euro. Som hittat med andra ord.