Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Ryggsäcken Carrypack från Surface Clothing är speciellt anpassad utifrån cyklisters behov av skak- och stöttåliga väskor.

Carrypack – ryggsäck med cyklisten i centrum

Det är på något sätt väldigt befriande med företag som faktiskt har förstått framtidens logistikproblem. Ännu mer befriande är det när dessa företag faktiskt också har koll på cyklister och vad som är viktigt. Därför är det med glädje som vi har hittat Surface Clothing, en ung brittisk sammanslutning som tillverkar kläder och tillbehör för cyklister, utifrån cyklisters behov.

Här är deras Carrypack, en väska som är tillverkad i det till 100 % vattentåliga 1000 Denier  Cordura™, ett nylontyg som effektivt stänger ute all väta och hindrar väskans innehåll från ens bli fuktigt. Den kraftiga läderbottnen är gjord för att tåla ryckiga och kraftiga rörelser och de påfrestningar som väskans innehåll utövar på både tyg och sömmar. Dessutom är detaljer, som sig bör på en cykelryggsäck, utrustade med reflekterande detaljer, allt för att du som cyklist alltid ska vara synlig även i mörker.

Den här väskan rymmer hela 42 liter, och förutom ett stort utrymme för diverse prylar är den också utrustad med en vadderad säkerhetsficka för att enkelt kunna transportera känsliga prylar som din laptop eller surfplatta. Priset för Carrypack från Surface Clothing ligger på 42 pund, vilket i dagens läge motsvarar ungefär 450 svenska kronor.