Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Iladora – cykelkläder anpassade för kvinnors uppklädda behov

Casual cykelkläder från amerikanska Iladora

Äntligen börjar det dyka upp lite mer dressade cykelkläder. Kläder som inte är sportiga i sitt utseende, men som ändå har funktion och form, anpassade för cyklister. Senast i raden är San Francisco-baserade Iladora, som levererar en byxa för den casualklädda kvinnan, Perfect Bike Pant.

Som du ser på bilden ovanför är det en byxa där högerbenet kan rullas upp för att inte fastna i kedjan och klingan fram. Det fina är att det upprullade byxbenet hålls uppe av en magnetisk rem, som förhindrar att det rullar ut sig igen. Väl nedrullat är byxan återigen slät och snygg, och passar perfekt till en dag med kunder och möten på kontoret.

Iladora – cykelkläder anpassade för kvinnors uppklädda behov

Byxorna är tillverkade i ett miljövänligt, vattenavstötande och stretchigt nylontyg, vilket gör det hållbart under lång tid. Men lika viktigt är ändå att de är designade av kvinnor som själva cyklar varje dag, som vet vilka behov som finns och vilka krav som måste ställas på en byxa. Därför har byxan en hög midja i ryggen för att inte blotta svanken, områden som är gjorda för att suga upp svett, och även förstärkta sömmar.