Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Crescent Ride for life – till stöd för Cancerfonden och bröstcancer

Crescent stöttar Rosa bandet med egen cykel

Cancer är något som tyvärr drabbar alla människor. Antingen genom att själv få en – i värsta fall – dödsdom över sig, eller när någon nära anhörig drabbas. Det är så illa så att var tredje svensk någon gång under sitt liv får beskedet att de har cancer. Faktum är att bara i dag får 20 kvinnor beskedet att de har drabbats av bröstcancer, en sjukdom som sliter våra systrar, mammor och döttrar ifrån oss.

Oktober har det senaste decenniet varit synonymt med Rosa bandet. I år är inget undantag. Därför har Crescent tagit fram två rosa cyklar till kampanjen Ride for life: en helrosa och en snyggt grå med rosa detaljer. När du köper cykeln för 5 995 kronor går 500 direkt till Cancerfondens insamlingar till att stödja forskningen kring orsakerna bakom cancer. Nu har du alltså en chans att göra mänskligheten en välgärning – samtidigt som du själv får en utomordentlig möjlighet att motionera dig till minskad risk att själv drabbas.

Den rosa cykeln finns till försäljning under hela 2013. Har du redan en cykel men är sugen på lite rosa detaljer? Lugnt, det går att pimpa den du redan har med rosa däck, rosa lyse, rosa lås eller en ny, snygg sadel. Men skynda dig, dessa tillbehör säljs bara under oktober.

Crescent Ride for life – till stöd för Cancerfonden och bröstcancer

Crescents cykel är byggd på en aluminiumram på 51 centimeter och är utrustad med Shimano Nexus 7-växlar med vridreglage.

Gillar du cykeln men hatar cancer? Dela gärna det här inlägget med dina vänner och se till att ännu fler får chansen att delta i kampen mot bröstcancer.