Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Dero Air Kit 3 – den tåligaste cykelpumpen vi har testat.

Air Kit 3 är vad vi kallar cykelpump med stort c.

En cykelpump som är stryktålig och som inte stjäls så fort den ligger framme i fem minuter. Låter det som en dröm? Förmodligen, och när den dessutom är snygg – då är det inte längre mycket som hindrar oss från att köpa vår egna. Ja, förutom möjligtvis priset då.

Cykelpumpar som går sönder. Cykelpumpar som inte håller måttet. Cykelpumpar som stjäls. Vissa av oss är trötta på att köpa ny cykelpump ofta. Okej, kanske inte ofta, men det händer för ofta. Anledningarna är många, men förhoppningsvis är det slut på det nu när Dero skickar ut sin cykelpump, Air Kit 3, till försäljning.

Tillverkad i stål och med möjlighet att skruva fast den i marken, har denna cykelpump alla möjligheter att passera argument nummer 1 och 3 här ovanför. Om den håller måttet återstår att se, men med tanke på den rejäla konstruktionen är det svårt att se att ens en mindre tromb skulle kunna påverka den här negativt. Faktum är att en Air Kit 3 är en cykelpump som är avsedd för att till och med kunna användas i offentliga sammanhang – och ändå hålla.

Deros skapelse är helt enkelt gjord för att kunna förvaras utomhus. Vattentät och galvaniserat stål gör att den garanterat står emot fukt oavsett om den placeras i Amazonas, på brittiska öarna eller i Borås. Dero Air Kit 3 går att beställa i hela 19 olika färger, däribland gul, orange, klarröd, brons och silver. Priset ligger på det i viss mån väl tilltagna 650 dollar.

Dero Air Kit 3 – den tåligaste cykelpumpen vi har testat.

En cykelpump med yngre släktingar

Air Kit 3 har även två mindre syskon i Air Kit 1 och Air Kit 2. Lite enklare konstruktioner men också med betydligt mer resonabla priser. Air Kit 1 betalar du 195 dollar för, och nummer 2 ger du 425 dollar för.