Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Cykelstyre i ask från thailändska Babekeen.

Cykelstyre i ask från Babekeen

Vi har tidigare skrivit om thailändska Mr.Phanomsook Meelugsana och hans cykelstyre i teak. Nu är det dags för en uppföljare till succén, och den tillverkas i ask.

Styret är tillverkat för hand i solid ask. Det ger en skön grund för att styret ska åldras med värdighet och självklart också bara bli snyggare med tiden. Styret är 45 centimeter brett, har en lätt böjning och kommer med avrundade kanter för att minska skaderisken.

Träet är endast behandlat med naturliga oljor och utan risk för skador eller biverkningar. Babekeen levererar till Sverige inom 10 dagar, och priset ligger på riktigt blygsamma 125 kronor plus frakt. Klicka på länken under bilden för att läsa mer eller beställa ditt eget styre.

Cykelstyre i ask från thailändska Babekeen.