Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Handtag för att bära cykeln från Walnut Studiolo

Ett handtag som gör det naturligt att bära din cykel

Oregon-baserade Walnut Studiolo har snabbt seglat upp som en stor favorit hos oss på Bike Life. Inte minst är det tack vare innovativa och snygga lösningar för alla cyklister som dagligen cyklar och pendlar till och från jobb. Det är sköna tillbehör som sätter en unik prägel på vilken cykel som helst, och som framför allt löser de små problem som ofta dyker upp mitt i vardagen.

För alla som bor i lägenhet kommer därför Bicycle Frame Handle som en skänk från ovan. Det är ett handtag som du enkelt fäster mellan cykelns underrör och sadelrör. Sedan är det bara att ta cykeln under armen och vandra. Perfekt för att slippa ställa cykeln i källaren eller utomhus. Morgonen efter har du framför allt kvar din cykel – men den är också torr.

Handtag för att bära cykeln från Walnut Studiolo

Handtaget är tillverkat i läder hos Walnut Studiolo i Oregon, USA, och finns i fyra olika nyanser (Natural, Honey, Dark brown & Black). Priset ligger på motsvarande 36 dollar plus fraktkostnader. Vill du göra handtaget ännu mer personligt? Beställ då till monogram på fyra tecken.

Handtag för att bära cykeln från Walnut Studiolo