Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bike Life | bike-life.se | Bänk i regnet

The Bikesuit. Ett serum mot skitvädret

Äntligen har jag hittat lösningen på de iskalla och dyngsura höstdagarnas jobbresor på cykel. Det här är cykelpendlarnas eget curare, ett serotonin i klädform. Hör och häpna, det är slut på ursäkter till att inte cykla höst, vinter och vår.

The Bikesuit är alltså en prioritet på min nästa önskelista, vare sig det gäller födelsedag, julafton, påskägg eller bröllopsdagsgåva. Jag är beredd att hitta på fler anledningar att önska mig det här. För det här är grymt.

 

Det enda som inte är lika grymt är väl förvisso priset. Eller grymt är kanske precis vad det är. Det är lite högt. 326 amerikanska dollar motsvarar med dagens växelkurs i runda slängar 2200 svenska kronor.