Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
FAPZ Kentro Mini i guldfärgat chassi.

Kentro Mini nytt minimalistiskt cykellyse från FAPZ

Hong Kong-baserade FAP Innovation fortsätter att skapa snygga cykellysen i metall. Nu finns den minimalistiska modellen Kentro Mini dessutom ute på marknaden.

Kentro Mini från FAPZ är ännu ett cykellyse med aluminiumchassi. Det väger dessutom in på endast 48 gram, vilket gör det till ett av de lättaste och tåligaste cykellysen på marknaden. Även om det inte är det starkaste cykellyset med sina 100 lumens så är det ändå fullt tillräckligt för att synas under mörka kvällar och nätter.

Kentro Mini laddas enkelt upp på en timme med den medföljande USB-kabeln. Därefter har du ytterligare tre timmar av bra ljus. Cykellyset från FAPZ kommer i fem färger: lime, lila, guld, silver och svart.

FAPZ Kentro Mini i silverfärgat chassi.

 

FAPZ Kentro Mini kommer i fem färger: lime, lila, guld, silver och svart.