Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Walnut Studiolo | City Grips – Styre mot vit bakgrund

Fräscha handtag i läder från Walnut Studiolo

När du tröttnat på de vanliga handtagen i plast eller gummi finns det många fler material att välja mellan. Från Oregon på andra sidan Atlanten levererar Walnut Studiolo några av de snyggaste skapelser vi har sett i år. Med sina behandlade handtag i läder är det här cykeltillbehör som garanterat bara blir snyggare och snyggare ju längre du använder dem, och ju mer du låter dina händer ge patina åt ytorna.

Och när hösten närmar sig och regnet kommer som ett brev på posten, ja då kan det kännas tryggt att veta att greppet om vått läder är lite som att försöka slita en betongsugga från en cykelbana. Och tack vare Geoffrey och Valerie Franklins arbete med handtagen, är de helt väderskyddade för att inte förstöras av naturens skiftningar. Hålen för tråden är stansade för hand, och lädret är polerat för att få den skinande ytan. Kanterna bränns även de för hand för att skydda materialet mot skadligt vatten.

Men det som ändå gör det här till något extra är hur handtagen levereras till dig. Allt levereras med ett brunt papperskuvert som innehåller såväl instruktioner som nål och tråd. Och det är här som det börjar för dig. Du får själv sy ihop handtagen för att passa just ditt styre.

Handtagen finns i fyra färger – Honey, Dark brown, Natural & Black – och passar alla 22,2 millimetersstyren. Priset ligger på drygt 200 kronor, och om du så önskar går handtagen att få med ett ingraverat monogram på fyra bokstäver för ytterligare 70 kronor.