Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Fyxation Pusher är ett hjul av hållbart aluminium som lämpar sig perfekt för fixed gear och velodromcykel. Här i orange, men finns även i röd, blå och svart.

Fyxation Pusher nytt hjulset för fixies

Går du i tankar på att köpa nya hjul till sommaren så kanske Fyxation Pusher från den amerikanska tillverkaren kan vara ett bra alternativ att åtminstone slänga ett litet öga på.

Amerikanska Fyxation har gjort sig kända för att leverera förvånansvärt bra kvalitet till förvånansvärt låga priser. Inte minst har deras Eastside Crimson fått bra betyg i diverse tester. Nu är det dags för ett nytt hjulset att gå ut till försäljning. Den här gången med namnet Pusher.

Med Pusher har Fyxation jobbat hårt för att skapa ett hjul av anodiserad aluminium som fungerar såväl till fixie-entusiasten som till den som vill ha ett bra hjul för sin velodromcykel. Resultatet är en fälg med en höjd på 40 millimeter som dessutom kommer med matchande nav i samma anodiserade aluminium. Tack vare behandlingen klarar Pusher av att stå emot korrosion mycket effektivt, vilket bäddar för lång livslängd på prylarna.

Kommer i fyra färger

Fyxation Pusher kommer som sagt i anodiserad aluminium, och i de fall där en bromsyta önskas så är även denna behandlad, vilket minskar risken för korrosion även där. Hjulen kommer levererade med flipflop-nav bak och ett 100-millimetersnav till framhjulet och matchande svarta ekrar. Vikten ligger på 1355 gram för framhjulet och 1505 gram för bakhjulet – inklusive drev och låsring.

Priset för hjulen ligger på 180 amerikanska dollar plus frakt, och hjulen levereras i fyra färger – röd, orange, blå och svart.