Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Märk upp din och partnerns cyklar med märken från InsigniaWorks så att det blir tydligt vems cykel som är vems.

InsigniaWorks skapar personliga (varu)märken

Det sägs att en idé alltid är en sammanslagning av två andra idéer. Och när det gäller InsigniaWorks och amerikanen Scott Mayeda från Kalifornien blir det extra tydligt. Med två starka passioner i livet – grafiskt skapande och cykling – har han hittat en väg att sammanfoga dessa. Han gör något så ovanligt som märken för cyklar. Eller det engelska ordet badges, som kanske ännu bättre beskriver vad det verkligen handlar om. Det Scott nu gör genom sitt företag, InsigniaWorks, är alltså de klassiska metallplaketterna som så gott som alltid sitter på framsidan av styrröret på (åtminstone gamla) cykelramar.

Vad är egentligen så unikt med att märka upp en cykel? Egentligen ingenting, förutom att Scott Mayeda och InsigniaWorks ser till att du får ditt alldeles egna märke – och du kommer garanterat att vara helt ensam om det. Det finns ett antal färdigproducerade varianter att välja mellan, och de är bara att beställa. Men mycket av charmen med InsigniaWorks ligger sannolikt i att skapa sitt eget, att hitta det unika och personliga – att sätta den sista touchen på cykeln och göra den till sin egen.

Med dessa märken i mässing och nickel från InsigniaWorks kan du snabbt göra din cykel riktigt unik.

Det är till och med så enkelt att du kan leverera en bild i vektoriserat eps-format, för att sedan få denna hemskickad till dig. Märket fäster du sedan enkelt på cykelns ram via den medföljande, starka 3M-tejpen, som garanterar att märket sitter kvar år efter år. Alla märken är tillverkade i mässing eller nickel, och detaljerna tas fram genom syraetsning, vilket får märket att hålla sin färg och form under lång tid framöver. Dessa ovala märken har en höjd på 65 och en bredd på 41 millimeter, och de är formade för att passa på cykelns styrrör. Priset per märke ligger från 300 kronor och uppåt, samt en fraktkostnad till Sverige på cirka 65 kronor.