Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bookman Bike Whistle är en visselpipa gjord för cyklister.

Kul (och nyttig) leksak från Bookman

Nu var det dags för Bookman att ännu en gång släppa en kul nyhet för oss cyklister. Denna gången är det vad som normalt skulle klassas som en leksak.

Svenska Bookman börjar skämma bort oss på allvar med sina mer eller mindre nödvändiga (men ack så roliga) prylar för oss som ser cykeln som ett transportmedel värdigt alla bekvämligheter som hittills har varit förunnat bilister. Vad har gänget från Stockholm nu hittat på? Något vi aldrig har sett förut? Knappast. Barn älskar det. Karnevalen i Rio är full av dem, och ibland önskar vi att domarna använde dem lite mer än vad de faktiskt gör. Det som Bookman har hittat på denna gång är en visselpipa.

Visserligen står de inte helt själva bakom pipan, utan det ligger ett samarbete med brittiska Acme Whistles bakom det här alternativet till ringklockan. Känner du inte till Acme så kan det nog sägas lite kort att de har tillverkat visselpipor i 144 år. Det om något känns som en garanti för att även den här prylen kommer hålla måttet.

Snöret på Bookman Bike Whistle har en knut som lätt går upp vid ett lättare ryck, detta för att m

Tanken med visselpipan är som sagt att vara ett komplement till den vanliga ringklockan. För hur gärna vi än vill höras med ett pling, så är verkligheten den att de flesta inte hör den (eller bryr sig om den). Lösningen är att blåsa fram en gäll ton som garanterat ger dig uppmärksamhet bland fotgängare, hundägare och andra trafikanter som inte har lärt sig att hålla åt sidan.

Priset för visselpipan ligger på 15 euro och den finns förutom i vitt även i svart och rött.