Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Baklyset på Double O lyser med en styrka av 45 lumens.

Lås fast lyset och slipp få det stulet

Paul Cocksedge från London har dragit igång sitt Kickstarterprojekt där han söker finansiering för ett stöldsäkert cykellyse. Det bör vara något som kan få varenda cyklist att jubla högt.

Hur många är vi inte som har tänkt ta cykeln hem en sen kväll, för att upptäcka att cykellyset är borta. Sannolikheten att lyset ska vara borta tycks vara i det närmaste total. Det är som att Murphy har avlat fram en förbannelse över dessa lampor. Att cykla hem utan lyse är en lösning. En livsfarlig sådan. Och det kan också bli dyrt om lagens väktare upptäcker dig (även om de har rätt i sin argumentation).

Lösningarna är två. Antingen plockar man med sig lyset när man lämnar cykeln. Eller så låser man fast lamporna i sitt bygellås.

Double O är cykellyset som löser det här åt dig

Utan att ens egentligen vara särskilt revolutionerande har Londoncyklisten Paul Cocksedge tagit fram ett LED-lyse som förutom att vara uppbyggt i formen av en donut, också har den goda egenskapen att vara magnetisk, vilket gör att fram och baklyse kan slås ihop för att på så sätt skydda lamporna.

Double O är format som en klassisk donut vilket gör att det enkelt går att låsa fast i ditt bygellås.

De verkligt stora fördelarna är dock donutlösningen. Med ett hål som är tillräckligt stort för ett bygellås att träs igenom, är går det också vansinnigt enkelt att låsa fast lyset när cykeln lämnas. Så när du ska ta dig hem, bort eller varthän du nu önskar, så sitter lyset där på plats. Precis där du lämnade det.

Double O är dock ännu ett Kickstarterprojekt så är du sugen på att kunna lägga vantarna på ett eget exemplar så kan det vara läge att gå in och stötta projektet med några slantar.

Framlyset ser ut att få en styrka på 80 lumens medan baklyset kommer skina rött med 45 lumens.

Double O monteras lätt i den medföljande hållaren tack vare det magnetiska fästet.