Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
lightskin sadelstolpe

LightSKIN – Bakljus och sadelstolpe kombineras

Det är ju självklart men genialiskt. En sådan ska jag ha, en sådan borde alla ha. Det var mina första tankar när jag såg denna smarta och enkla sadelstolpe hos Bavabici.

Inga fler stulna, glömda eller tappade lampor, du har den alltid med dig. LightSKIN är en sadelstolpe på 360 gram som med två AA batterier driver 5 LED-dioder som kan styras med 10 olika ljuslägen. På fullt blås utlovas ett minimum på 50 timmar och på lite mer sparsam inställning ett maximum på 400 timmar. I all sin enkelhet så känns det som att LightSKIN kan förbättra och förenkla både vardagscykling och träning.

Det enda som uppbringar en ytterst svag negativ känsla är AA batterierna. Men om jag vänder det till en fördel med argumentet att jag nu enkelt kan välja och byta ut batterier själv när det passar eller behövs, då känns det genast bättre. Med en enkel uppsättning av laddningsbara batterier så är bakljuset säkrat hela året.

LightSKIN Sadelstolpe

LightSKIN utvecklades 2010 av den koreanska designern Jaeyong Lee och vann designpriset reddot samma år. När kommer det ett styre med samma lösning undrar jag, eller finns det redan? Priset ligger på blygsamma 800 kronor.