Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Närbild på hur Magnetic Reflectors från Bookman ser ut på en ram.

Magnetiska reflexer från svenska Bookman

Ett bekymmer för många stilmedvetna cyklister (läs hipsters) är hur det ska vara möjligt att kombinera den pimpade, stilrena cykeln med svensk lagstiftning. Under de mörka timmarna är det nämligen lag på att ha reflexer på sin cykel. Men svenska Bookman har nu löst problemet med fula reflexer. Lösningen heter Magnetic Reflectors.

Det finns få saker som är så fula som stora blaffiga reflexer på en i övrigt stilren hoj. Men det är också lag på att använda det. Och med någon som helst självbevarelsedrift i kroppen så bör man också vilja ha det för att synas på mörka vägar under hösten.

Svenska Bookman har nu Magnetic Reflectors, magnetiska reflexer i sitt sortiment. Bara att fästa på alla typer av stålramar.

Reflexer gjorda för att återanvändas

Hittills har det varit rätt stelt vad gäller utbudet. Men nu går det faktiskt att lösa på ett snyggt sätt. Det är svenska Bookman som säljer sin Magnetic Reflectors, reflexer som är magnetiska och som du enkelt fäster på ramen. Och förutom de rent funktionella argumenten så kan det också vara värt att nämna reflexer som ett alldeles utmärkt sätt att även pimpa cykeln och göra den lite annorlunda. Vad sägs om en prickig fixie?

Så här bra syns magnetiska reflexer från Bookman när de sitter på en cykel. Magnetic Reflectors kostar bara 9 euro hos Bookman.

En stor fördel med dessa reflexer är att de går att återanvända. Plocka bara bort dem från din stålram, rulla dem lätt mellan tummen och pekfingret för att forma dem, och fäst dem sedan på nästa cykel. Magnetic Reflectors sitter fast bra och skumpar inte av när underlaget blir lite knöligt heller. Dessa reflexer kommer i två storlekar i förpackningen (8 stora och 4 små). Reflexerna kommer i två färger och priset ligger på ynka 9 euro, alltså cirka 80 kronor. Beställ dina egna reflexer via länken nedan.