Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Grattis alla lattemammor, nu kan ni fortsätta med ovanan även när ungarna växer upp.

Bookmans mugghållare räddar alla morgonkaffedrickare

Äntligen, alla kaffetörstande morgonpendlare, nu kommer Bookman med lösningen på ert ständiga cykelproblem: var ska kaffemuggen vara när båda händerna ska vara på styret? Naturligtvis i en mugghållare.

Bookman Cup Holder är lätt att sätta fast på cykelstyret genom att pressa ihop de två ringarna och skjuta på den på styret. När den väl är på plats sitter den stabilt tack vare en smart fjäderstålkonstruktion. Bookman Cup Holder gör det helt enkelt lätt att ta med sig drycken trots att du sitter på en cykel och behöver kunna ha båda händerna på styret. De två ringarna gör dessutom att hållaren passar till de flesta koppstorlekar. För att göra kopphållaren platt och smidig när den inte används på cykeln medföljer en kub att fästa den på.

Bookman Cup Holder är en mugghållare som enkelt monteras på cykelstyret.

Sugen på att testa den här redan nu? Produkten finns till försäljning hos Bookman för bara 279 kronor. Mugghållaren finns tillgänglig i fyra färger: grönt, rött, svart och vitt.

Bookman Cup Holder kommer i fyra färger: grönt, rött, svart och vitt.