Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Läderrem till clips-pedaler från Billykirk, 60 dollar.

No. 267 – remmar i läder till clipspedaler

När bröderna Chris och Kirk Bray startade Billykirk i Los Angeles 1999 var det – som så ofta annars – på grund av ett missnöje med att produkter inte håller i längden. I dag har de kört företaget i närmare 15 år; västkusten är utbytt mot östkusten, men fortfarande är det hållbara läderprodukter som tillverkas.

Även om Billykirks fokus ligger på väskor och skärp, finns det ändå en massa godbitar att hämta. Bland annat ett par olika remmar i läder till clipspedaler. Perfekt för att sätta sin egen personlighet i en ack så viktig detalj på cykeln.

No. 267 Single toe clip straps är en serie läderremmar för clipspedaler, tillverkade ur grovhuggen läder – och tack vare det får de en längre hållbarhet än andra läderprodukter. En hållbarhet som efter en tids användning tydligt präglas av den patina som läder får med tiden. Läderremmarna finns i tre färger: black, tan och brown. Priset ligger på 60 dollar per par.