Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Bike life | Nu kör vi. #bikelife

Nu kör vi. #bikelife

Det finns både gånger och stunder då jag själv helst av allt hade haft ett riktigt grymt magasin att bläddra i. De finns i alla möjliga genrer: det är inredning, det är mode (ja, både manligt och kvinnligt); det finns för matlagning och för viner; till och med för bilar – och kanske framför allt för grafisk formgivning.

Men var är cykeltidningarna? De snygga alltså. De som bara är ett sjyst magasin. Ett sånt där som du och jag vill lyfta upp och bara bläddra i.

Det har varit ont om dessa. Men nu finns det ett. Åtminstone på webben.

Se de där sköna filmerna som du har önskat att få se. Bläddra bland liveuppdaterade bilder. Kommentera och diskutera samtidigt som du läser. Det du just nu besöker är en plattform som vi fyller med innehåll som vi själva har saknat. Sånt där som inspirerar och som får oss att bara utbrista i ett wow! eller som får oss själva att känna att det bara var bra och häftigt.

Det här är det första inlägget på sidan. Och jag kan bara önska att du vill fortsätta dela med dig av dina erfarenheter här. Det är trots allt du och jag som lever the bike life.