Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Rapha Pro Team Lightweight Wind Jacket från sidan

Ny vindjacka från Rapha

Brittiska succéföretaget fortsätter pumpa ut sina proffsprodukter till allmänheten. Nu är det en vindjacka som med den senaste tekniken och materialen ska få oss motionärer att cykla snabbare även när det drar lite snålt om axlarna.

Det går inte många veckor innan Rapha släpper nya åtråvärda plagg för såväl motionär som elit. Nu i dagarna kommer den nya Pro Team Lightweight Wind Jacket ut i den egna shopen. Och det ser ut att vara en riktigt intressant vindjacka som Rapha har tagit fram.

Vindtätt material täcker hela den främre delen av kroppen, axlarna och armarna vilket ger ett bra skydd mot vind. Naturligtvis är det här något som alla cyklister uppskattar, i synnerhet vi som har förärats att bo i de mer nordliga och kyliga delarna av Europa. Ryggen har däremot klätts i ett mesh-tyg som effektivt släpper ut överflödig värme och ser till att du håller dig torr och varm.

Rapha Pro Team Lightweight Wind Jacket bakifrån

Dragkedjan är även den av en nyare modell, VISLON® zipper är tillverkad i plast och är rejält enkel att dra upp och ner och därmed få av sig även om du väljer att sitta kvar på cykeln. Både på ärmar och ryggen har sedan reflekterande stripes placerats för att göra dig synlig även under mörka kvällar och morgnar. Materialet i jackan är till 90 % polyester och 10 % elastan, vilket bör göra det till ett hållbart plagg som tål att användas och tvättas om och om igen.

Observera att passformen är Pro Team, gjord för att sitta ordentligt tajt och därmed inte fladdra något när du sitter på cykeln. Är du osäker på vilken storlek du ska välja, gå då hellre upp än ner en storlek. Med sina 136 gram är det här en av de absolut lättaste vindjackorna på marknaden. Tillgänglig färg är mörkgrå och priset ligger på klart resonabla 1 350 SEK.

Rapha Pro Team Lightweight Wind Jacket framifrån

LÄS MER:

Bibeln

5 Budord: Vett och etikett i trafiken

► 1. Du skall inte vara hänsynslös …

Rapha Reversible Jacket

5 favoriter från årets citykollektion från Rapha

► På bara 10 år har Rapha förändrat sättet på vilket…

Cykla med kompisar

5 största misstagen du gör uppför

► 1. Du går för tungt …

Cykelhjälm

6 ovärderliga tips för dig som ska köpa cykelhjälm

► [shopping_box last_box="0"…

LÄS MER:

Bibeln

5 Budord: Vett och etikett i trafiken

► 1. Du skall inte vara hänsynslös …

Rapha Reversible Jacket

5 favoriter från årets citykollektion från Rapha

► På bara 10 år har Rapha förändrat sättet på vilket…

Cykla med kompisar

5 största misstagen du gör uppför

► 1. Du går för tungt …