Bike Life startade som en blogg för att kunna spara på alla sköna cykelvägar, häftiga cykelprylar och nyheter som jag själv gillar och ville ha kvar till senare. Under åren har det blivit hundratals nyheter och produkter – alla med en sak gemensam, det är saker jag själv tycker om.

Därför hoppas jag att det också är saker som du ska tycka om, och att det kan bli en hel del tips som hjälper dig som nybörjare eller van cyklist att ta det där klivet extra in i cyklingens värld.

Jag som har skapat Bike Life heter Kim Halderot. Jag är bosatt i Jönköping, har en fäbless för landsvägscykling, Bianchi och Team Ineos. Har du några frågor? Slå mig en signal på 0760-66 68 14 eller använd formuläret här nedanför.

 

Kim Halderot
Kim Halderot
Grundare och redaktör

    Namn: *

    E-post: *

    Meddelande: *