Du kan nå din målgrupp snabbt, enkelt och till en låg kostnad. Annonsera på Bike Life så får du kontakt din målgrupp med minsta möjliga resurser.

Ändå är det något som de flesta företag bara drömmer om. Istället görs många dåliga investeringar. Det beror på fel prioriteringar vid reklam, mindre bra reklambyråer och rådgivare som missbedömer var pengarna ska läggas.

De flesta medier kostar både dyra och många pengar, och du exponeras både för din målgrupp – och för de som absolut inte alls är intresserade av din produkt eller tjänst. Att därför träffa exakt rätt redan från början är ekonomiskt rätt (för dig), men framför allt minskar du irritationen och den badwill du får på grund av att du tar tid från dem som inte alls är intresserade av vad du erbjuder.

När du annonserar på Bike Life når du en stor del av de hundratusentals som använder cykeln regelbundet varje år. Du väljer själv hur länge du vill exponeras genom våra banners, och framförallt hur mycket yta du vill ta.

Bannerplacering (PDF 1,8 MB)

Produktion av banners

Har du idén och produkten men saknar bannern? Inga problem.

Efter många års erfarenhet från reklambranschen vet vi vad som blir bra reklam, hur du syns effektivast, och hur du kan boosta din försäljning. Kontakta oss med dina drömmar och vad du vill uppnå, så hittar vi tillsammans en kreativ lösning på problemet som ger dig nytta för din investering.

Kontakta Bike Life för annonsering

Kim Halderot
Kim Halderot
E-post: kim@bike-life.se
Telefon: 0760-66 68 14