Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
VeloSock är en en strumpa anpassad för att du som cyklist ska kunna förvara din cykel smidigt i din lägenhet, villa eller annan bostad.

Parkera din cykel i en slaskpåse från VeloSock

Ett ständigt återkommande problem för många cyklister är som sagt förvaringen av cykeln. Låta den stå utomhus och riskera att den blir stulen, dra ner den i källaren och riskera att den blir stulen, eller ta in cykeln i lägenheten och (riskera att) smutsa ner så infernaliskt att den där våtmoppen måste fram ännu en gång.

Många lösningar tar hand om själva placeringen, men ingen har riktigt tagit cyklarnas nedsölande förmåga på allvar – förrän nu.

VeloSock är helt enkelt en charmig liten påse (ja, den kan närmast liknas vid en ankelstrumpa) som du lätt stoppar ner din cykel i. Och vips så ser det till och med okej ut att ha den ståendes mitt i vardagsrummet. Naturligtvis i åsynen av en avundsjuk jycke.

Cykelförvaringen VeloSock med en damcykel mitt i vardagsrummet.

Priset för VeloSock ligger på 50 euro, och den finns i tre olika mönster.