Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Kona Commuter

Kona – Prisvärda pendlaralternativ

Färg, stil och funktion till ett bra pris. Kona gör ett antal prisvärda pendlarhojar som kan vara heta tips inför 2014.

Ända sedan första gången jag såg en Kona Dew Drop har den alltid funnits med i tankarna och diskussionen när pendling kommit på tal. Just Dew Drop finns inte längre men Dew-serien lever vidare och Kona håller upp en bra nivå.

Kona DEW DL
Kona DEW DL
Singelklinga fram, 10-delat bak, enkelhet är lika med minskat strul och underhåll. Mekaniska skivbromsar, skärmar och tillräckligt med däckutrymme för både komfort och säkerhet. En rejält tilltagen lasthållare fram och fästen för valfri lösning bak. Stabilisator för styret får vi se som ett plus i kanten. Bra vardagscykel till skola, jobbet och affären, ett säkert kort, en lagom hoj.
Kona DR DEW
Kona DR DEW
I stort sätt samma cykel som DEW DL men har här utrustats med hydraulisk skivbroms, tvådelat fram och ett riktigt brett spektra bak med en 11-36 kassett. Här återfinns samtliga fästen för utrustning och tillbehör som på DEW DL, ska vi kalla DR DEW för en sportmodellen?
Kona DEW PLUS
Kona DEW PLUS
Om föregående var sportmodell så har vi här den praktiska ekonomimodellens hydraulbromsade storasyster. Det finns en snäppet billigare, vid namn DEW. Kona DEW PLUS har rent av tredelat fram och bak sitter 11-34 fördelat på en 8-delad kassett. En cykel att utvecklas med som gör kommer göra färden lätt för dig i alla lägen.
Kona UTE

Kona UTE
Det borde vara en regel att alltid ha med minst en lastcykel i varje artikel. Kona UTE är den dyraste av de fyra men kanske den mest praktiska. Även om man kanske skulle önska mer av en transportcykel så får ändå UTE ses som smidig även de dagar den går helt utan last. Till skillnad ifrån en lådcykel som kanske skulle kännas opraktisk att rulla tom. Men don efter person som man säger.