Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Quickfix Mudguard

Quickfix Mudguard – en stänkskärm så lätt att fästa

Lättmonterade stänkskärmar är ingenting nytt, det har vi sett förut. Inte minst är det Rie:sel Design och Assavers som har gjort sig kända. Även om de fungerar bra så är de också förhållandevis små. Men nu finns Quickfix Mudguard som är lika lättmonterad – fast större.

Vi har sett effektiva stänkskärmar redan tidigare. Problemet är att de hittills inte varit så stora. Men nu finns Quickfix Mudguard, en lättmonterad och förhållandevis stor stänkskärm.

Dessa nya stänkskärmar är tack och lov väldigt lätta att montera. I sig ingenting nytt, men att slippa leta efter verktyg för montering är onekligen tacksamt. Och när du har använt den klart, dra bara loss den och vik ihop den. Ner med den i väskan så är både du och stänkskärmen redo för en ny dag.

Tack vare sin smarta design passar skärmen så gott som samtliga cyklar med dubbla sittstag och fälgbromsar. Färgen är svart och priset ligger på drygt 200 kronor i butik.

LÄS MER:

Blicksbags e9th är tillverkad av återvunnen ask.

Guide till höstshoppingen, del 3: Blicksbags e9th

► Vintern närmar sig snabbt och det är hög tid att…

LÄS MER:

Blicksbags e9th är tillverkad av återvunnen ask.

Guide till höstshoppingen, del 3: Blicksbags e9th

► Vintern närmar sig snabbt och det är hög tid att…