Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Rapha City Cycling Guide Set – Antwerpen & Gent, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Milano och Paris

Färgglada cityguider för Europas cyklister från Rapha

I dag, den 25 oktober, släpper brittiska Rapha sina cityguider till åtta europeiska städer. Tillsammans med Thames & Hudson har de tagit fram dessa charmiga små böcker i pockerformat till åtta av de bästa cykelstäderna i Europa.

När brittiska klädtillverkaren Rapha nu passar på att släppa en box med cityguider för åtta av Europas mest cykelvänliga storstäder, gör de det tillsammans med förlaget Thames & Hudson. Resultatet är Rapha City Cycling Guide Set, åtta små färgglada böcker i pocketformat, samlade i en exklusiv box. Priset hamnar på väldigt snälla 30 euro och kan beställas via länken till Raphas hemsida på länken längst ner på sidan.

Rapha City Cycling Guide Set – alla cityguider har fantastiska illustrationer och beskrivande texter om några av Europas bästa cykelstäder.

 

Alla böcker har ritats av olika illustratörer vilket har gett dem en unik charm och ett eget formspråk. Tillsammans med stadskartor har dessa cityguider utrustats med fantastiska lokala berättelser och tips på sevärdheter – alla med kravet att vara lättillgängliga för människor på cykel.

Totalt är det 440 fullmatade sidor av intressanta resmål, bra cykelvägar och områden lämpade för en paus mitt i den brännande sommarhettan. Pocket-formatet på (115 x 175 millimeter) på böckerna gör dem lämpliga att stoppa ner i en enkel ficka (på cykeljackan kanske?) och ta med sig på dagsutflykten.

Rapha City Cycling Guide Set – Antwerpen & Gent, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Milano och Paris – åtta cityguider för åtta av Europas bästa cykelstäder.

Boxen innehåller cityguider till följande storstadsområden

• Antwerpen & Gent
• Amsterdam
• Barcelona
• Berlin
• Köpenhamn
• London
• Milano
• Paris