Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Rapha Climber's Shoes finns förutom blått även i svart/rosa och vit/grå.

Rapha: Climber’s Shoes

Även om det fortfarande är vinter i Sverige, börjar det spritta i många cyklisters ben. Inte långt kvar till racern ännu en gång kan plockas ut på gatorna. Ny utrustning ska införskaffas och nya kläder ska köpas. Här är Climber’s Shoes från brittiska Rapha.

Ännu finns inget riktigt slut på vintern, och den närmaste tiden talar om fortsatt kylande grader. Men det behöver inte hindra cyklisten från att planera för kommande årstider. Förutom tusentals cyklar som ska införskaffas de närmaste månaderna, är det också otaliga nya cykelbyxor och skor som ska införskaffas.

Det är precis här som Rapha återigen kommer in i bilden. Med nya Climber’s Shoes entrar de defintivt segmentet lyxskor som väcker uppmärksamhet. Skorna kommer med en ovansida i perforerat syntetiskt läder, vilket låter skorna hålla formen trots de påfrestningar som de kan utsättas för. Perforeringen hjälper till att hålla svetten borta samtidigt som den kyler ner foten effektivt och håller den sval.

Priset för Rapha Climber’s Shoes ligger på 3 150 riksdaler och förutom blått/vit finns de även i svart/rosa samt vit/grå.