Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Rapha Sky 2014 strumpor

Rapha släpper Team Sky-kollektion för 2014

För alla inbitna cyklister är inte Rapha direkt någon okänd aktör. För övriga kan företaget eventuellt vara lite mer luddigt. Vad som kan sägas är ändå att Rapha sponsrar världens (troligtvis) bästa cykelstall just nu, Sky, med kläder. Med åkare som Chris Froome, Bradley Wiggins, Edvald Boasson Hagen och Sergio Henao så är det här förmodligen det mest kompletta laget just nu.

 

#01

Hood-tröja i merinoull.

Och nu är det dags för oss dödliga att få ta del av detta års nya kollektion. Och här finns faktiskt något för alla. Gillar du att blåsa på fort så slår du naturligtvis till på replicorna av årets stallkläder. Men kanske är det just pendlarens vardag som blir årets stora trend bland cykelkläder. Även Rapha har fastnat i det här med att göra byxor anpassade för cyklisters behov och önskemål.

 

Ett par jeans med reflexer från Raphas Team Sky-kollektion 2014.

#02

Casual jeans med reflexer på byxbenen samt i linningen.

Men som sagt, för den riktigt inbitne cyklisten går det naturligtvis att köpa så gott som allt som de stora idolerna faktiskt också cyklar med. Eller vad sägs till exempel om denna team-tröja i mesh? Hela kollektionen hittar du i länken längst ner.

 

Team Sky-tröja för 2014 i mesh.

#03

Äkta replica. Denna gången i mesh.