Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
RYB Denim, jeans tillverkade för att passa kvinnor som cyklar.

Jeans anpassade för cyklande kvinnor från RYB Denim

Vad är en bra byxa att cykla i? Går det ens att få jeans att sitta skönt när man själv har satt sig på en cykelsadel? Vanliga jeans har en benägenhet att skavas sönder i grenen så fort vi börjar cykla lite mer frekvent. Men nu finns det en bra lösning på problemet för alla kvinnor – allt tack vare jeans från RYB Denim och designern Chandel Bodner.

Problemet med sömmar i grenen är oftast att det är just där som de går sönder. Det var något som även designer bakom denna jeans för damer, Chandel Bodner, förstod när hennes byxor ständigt gav vika.

Slitaget blir påtagligt redan efter ett par månaders cyklande. Därför är det skönt RYB Denim tar tag i problemet och helt enkelt bara hittar en fungerande och solid lösning. Genom att placera sömmarna i ljumskarna och på insidan av låren, och låta ett större tygstycke ta plats i grenen istället, har de direkt minskat slitaget i sömmarna.

RYB Denim, jeans tillverkade för att passa kvinnor som cyklar.

Jeans med smarta funktioner

Lägg sedan till en rad smarta funktioner, som nästan är ett krav för att fler cyklister att vilja använda jeans som modell vid pendling. Extra djupa fickor fram och en extra hög midja på baksidan gör att du behöver frysa eller bli blöt i onödan (eller för den sakens skull visa upp halva rumpan för publiken bakom). Dessutom har byxorna kraftigt förstärkta hällor och ett smidigt fäste för ett bygellås ovanför den vänstra bakfickan.

Se RYB Denims egen film om dessa jeans här.

Alla jeans från RYB Denim kommer från Cone Denim i North Carolina, som har producerat jeanstyg  åt den amerikanska marknaden sedan 1891. Jeansmodellen söker fortfarande finansiering, och så fort 25 000 dollar är insamlade så kommer byxan produceras. Vill du bidra till projektet för att skapa en anständig, snygg och funktionell jeansmodell för cyklande kvinnor? Klicka på länken nedan.