Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Nanamica Cycling Pack är en oerhört slitstark väska från Japan.

Slitstark ryggsäck från japanska Nanamica

Nu är det dags för ännu en väska att slänga upp på ryggen. Den här gången kommer den från japanska Nanamica, och det vi får här är en ryggsäck som för tankarna till riktigt klassiska hajkväskor.

Japanska Nanamica är det senaste klädmärket från Shibuya-distriktet i Tokyo. Shibuya som har tagit rollen som den japanska huvudstadens stora nöjes- och shoppingkvarter låter oss inte heller bli missnöjda denna gång heller. Nanamica är ett tämligen ungt företag, grundat så sent som 2003. Men sedan dess har de fullständigt spottat ur sig urbana kläder, anpassade för ett snabbt och stilmässigt hårt stadsliv. Och när det kommer till deras Cycling Pack så är den inget undantag.

Nanamica visar vad hantverk är

Nanamica Cycling Pack är framtagen för att klara de hårda påfrestningar som det innebär för en väska att kånkas runt på ryggen i alla typer av väder. Och det japanska vädret är inte heller helt olikt det vi upplever här i Sverige. Väskan kommer med kraftiga remmar i läder, som sedan fästs i spännen av mässing, vilket ytterligare förstärker känslan av att Cycling Pack är ett genuint hantverk. Den kommer dessutom med tåliga axelremmar och vadderad rygg, samt är tillverkat i det lätta textilmaterialet, CORDURA, vilket gör att väskans vikt hålls ner samtidigt som det blir extremt slitstarkt. Priset ligger på cirka 325 pund.

Nanamica Cycling Pack är en oerhört slitstark väska från Japan.