Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Eastpak Ekspres Motion Blue är en smart ryggsäck anpassad för cykelpendlare

Smart ryggsäck från Eastpak för alla pendlare

Har du testat Eastpaks vädertåliga och praktiska ryggsäck, Ekspres? Eastpak Ekspres Motion (Blue) är en sportig väska som är designad och framtagen för alla oss som pendlar med cykel varje dag. En ryggsäck som håller för det tuffa väder som präglar Skandinavien, och som står emot höstens och vinterns blöta väder. Det här är helt enkelt så nära upplevelsen av ett cykelbud många av oss kommer.

Det vadderade laptopfacket skyddar våra dyrgripar och livsbehållare från stötar under tiden vi kastar oss fram och tillbaka i trafiken. Det är just detaljer som denna som gör Ekspres till en så kraftfull ryggsäck för många. Vadderade fack, vadderade bärremmar gör väskan skön att bära. De tejpade sömmarna stänger ute fukt och väta, och säkerställer att allt kommer fram lika torrt som det var när resan startade.

Eastpak Ekspres Motion Blue är en smart ryggsäck anpassad för cykelpendlare

Ryggsäck med rymliga garantier

Sedan fortsätter Eastpak sin vana trogen att lämna långa garantier. Just den här ryggsäcken har, som brukligt är när Eastpak är inblandade, fått hela 30 års garanti. Och det gäller alltså allt från fuktspärrar till sömmar och dragkedjor.

Eastpak Ekspres Motion Blue är tillverkad i fuktavstötande  polyester och har en volym på 22,5 liter. Priset ligger på 895 kronor, och du köper den enkelt via länken här under.