Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
soma tradesman

SOMA Fabrications

Ibland kan jag förtvivlat sakna cykelaffären som har precis allt, ni vet the one stop shop. När jag nu sedan ett tag tillbaka har jagat stålhojar och insett det finns så otroligt mycket att upptäcka när man väl börjat vända på stenarna. Det som från början var en huvudvärk blev snart till en tjusning.

SOMA Fabrications upptäckte jag när jag såg pakethållaren här nedanför på en AWOL i Erik Nohlins flöde. Snygga pakethållare har funnits med på min spaningslista ett tag så jag följde ledtråden.
soma rack porteur silver
Porteur Rack finns i matt svart och krom, på det nedre horisontella staget ska en mindre väska kunna även kunna fästas. Vill du ha lite mer kontroll över lastytan så finns även ett staket att köpa till.

 

soma saga
Saga heter SOMA Fabrications touringram med plats för 700x47c eller 26×2.1 beroende på ramstorlek, storlek 54 kan dock ta båda. Jag gillar när man inte snålar med utrymme för däck. Den avslappnade geometrin och det väl tilltagna styrhuvudet borgar för långa, sköna dagar i sadeln.
soma pickupartist
Pick-Up Artist finns att köpa som färdig cykel, likt den ovan, om man nu inte skulle känna sig mer sugen på att bygga själv på Tradesman-ramen som ni kan se på omslagsbilden. Jag kan inte bestämma mig om nästa projekt ska bli en fatbike eller lastcykel. Behöver inte alla en lastcykel?

Triple Cross(!) Jag menar titta bara på fogarna, jag bara måste få se den på riktigt nära håll någon gång. Skulle jag låsa in den i en glasmonter och stirra på den tills jag blir gammal och grå eller skulle jag cykla ut i vildmarken och bli en vålnad som hägrar i skogsbrynet och ute på vidderna? Här fångar Soma Fabrications verkligen min uppmärksamhet.