Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Crescent Headtube

Sweden Bike Expo: Crescent

Det känns som att Crescent är tillbaka och jag välkomnar det orange återtåget. Efter ett par vilsna år med riktigt tveksamma modeller så börjar de bli något att räkna med igen.

Släta kolfiberramar, i läckert matt orange. Crescents elitsegment ser riktigt bra ut och det börjar även smitta av sig nedåt i prisklasserna. Fortfarande får man väl påstå att det krävs en dedikerad cyklist för att våga lägga ut tillräckligt med flis för att komma över en snygg Crescent.

Crescent Monter

Med sponsring till både cykellag och privatpersoner så känns det som om det finns en levande kraft bakom det hela. Team Crescent D.A.R.E verkar inte bestå av något annat än sprudlande glädje och energi, väl spenderat kolfiber där. Med denna utveckling av design och inriktning så börjar Crescent bli högintressant för sportcyklister. Med allt fler cyklar på elitnivå så kan de snart kanske blåsa nytt liv i begreppet ’Världsmästarcykeln’, vem vet, vem vet.

Crescent Frame