Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Knog Blinder är ett cykellyse som gör att du inte bara syns när du cyklar

Ljusstark höst med ett bra cykellyse

Vi kan inte nog påminna om att det börjar bli höst, och därmed också mörkt ute. Använd cykellyse!

Att cykla utan cykellyse är inte bara en risk att åka på böter – det är framför allt idiotiskt att inte synas i trafiken och riskera att dras med i en olycka. Det är tyvärr inte heller ovanligt att cykelolyckor är singelolyckor, ofta på grund av att cyklisterna inte själva ser vägen framför sig.

Just därför är det glädjande att Knog har tagit fram ett cykellyse som inte bara är till för att synas, utan också för att faktiskt se var du cyklar. Med 200 lumen syns du inte bara i trafiken, utan du ser också även på cykelbanor som inte är tillräckligt upplysta.

Det här cykellyset består av två LED-lampor förpackade i ett vattentätt skal av silikon, vilket gör att du aldrig behöver vara orolig för att ta ut det även i taskigt, svenskt höstväder. Dessutom tackar miljön dig dubbelt. Inte bara för att du tar cykeln, utan även för det inbyggda batteriet, som du enkelt laddar upp via datorns USB-port, vilket gör att det enligt Knog själva ska spara in hela 600 AAA-batteriet under lysets livstid.

Saknar du ett baklyse? Lugn, det finns naturligtvis ett som matchar ditt framlyse.